Mayflower Easy Care er en 100 % Ren Ny Uld og er den tyndeste kvalitet i serien Mayflower Easy Care.

Den findes i et utal af flotte farver. Farvespektret dækker hele vejen fra de naturlige, de helt lyse, pangfarver, de klassiske over i de traditionelle grå nuancer til sort. Modebevidste farver. Mayflower Easy Care serien er også yderst anvendelig til den travle familie idet den kan vaskes og tørres i maskine således at tøjet altid er klar til brug.

Mayflower Easy Care er anvendelig til samtlige projekter man måtte ønske at strikke.


Teknisk data

Mayflower Easy Care strikkes på en pind 3 – 3 ½ og løber ca. 185 m pr. 50 gram. Strikkefasthed 28 m x 40 rk = 10 x 10 cm. Mayflower Easy Care  kan vaskes i vaskemaskine og tørres i tørretumbler.

92 aubergine
koksgrå 54
oliven 84
råhvid 16
babyblå 02
lysegrå 52
pink 07
sødsuppe 95
camel 94
lysegræ 53
postekasse rød 14

Bluse med rombemønster

hvid 01
mørk oliven 91
pudder 83

Flot klassisk sweater med enkel detalje på ærmerne idet der på øverste halvdel af ærmerne er strikket "bisser". Den findes i størrelserne S-XXXL.

Der er her anvendt den lækre bløde 100 % Ren Ny Uldgarn fra Mayflower, Mayflower Easy Care. Mayflower Easy Care er den tyndeste kvalitet i serien fra Mayflower den løber ca. 185 m pr. 50 gram.

Mayflower Easy Care findes i et utal af farver, der er helt sikkert også en der passer lige til dig.

Gå ind på Mayflowers hjemmeside og se de mange flotte farver og dow load de eller den opskrift du lige har lyst til ganske gratis. Lige til at gå til.